از غول نروژی تا مهاجم بوشهری
به گزارش اخبار ورزشی، با پایان لیگ های معتبر اروپایی، تکلیف آقای گل های لیگ های معتبر اروپایی مشخص شدند و ارلینگ هالند توانست کفش طلای اروپا را به خود اختصاص دهد.
به گزارش اخبار ورزشی به نقل از ایسنا، تکلیف لیگ های معتبر اروپایی با قهرمانی تیم های مختلف به پایان رسید و بر خلاف سالهای قبل، تکلیف کفش طلای اروپا خیلی زود مشخص شد. به جز بودندسلیگا و لیگ پرتغال، سایر آقای گل های لیگ های معتبر اروپایی از تیم قهرمان بودند و توانستند ضمن به دست آوردن جام قهرمانی، آقای گل لیگ هم بشوند.
ببینید:
ویدیو/ گزیده گل های مهدی طارمی و آقای گل های ۵ لیگ اروپایی
رکوردشکنی غول نروژی
بعد از پیوستن ارلیگ هالند نروژی به منچسترسیتی، بسیاری او را شانس نخست کفش طلای فوتبال انگلیس می دانستند اما این غول نروژی بشکلی متفاوت توانست آقای گل لیگ جزیره شود و تمام رکوردها را به نام خود ثبت نمود. مهاجم شماره ۹ منچسترسیتی توانست با ۳۶ گل، آقای گل شود و ۶ گل بیشتر از هری کین بزند که با ۳۰ گل در رده دوم ایستاد. هالند ابتدا با به ثمر رساندن ۳۳ گل، رکورد محمد صلاح را در لیگ های ۲۰ تیمی انگلیس زد و سپس با افزایش گل هایش به عدد ۳۶، توانست رکورد اندی کول را در لیگ های ۲۴ تیمی بشکند.
هالند شانس بالایی هم برای آقای گلی در لیگ قهرمانان اروپا دارد؛ جایی که تیمش شنبه هفته آتی در ترکیه باید برای کسب عنوان قهرمانی و به دست آوردن سه گانه به مصاف اینتر برود. آنها با تحقیر رئال مادرید در ورزشگاه اتحاد به فینال رسیدند و غول نروژی این شانس را دارد تا در فصل اول حضورش در تیم آبی های شهر منچستر، همزمان آقای گل لیگ برتر و لیگ قهرمانان شود.
تاج گذاری مجدد ام باپه در فرانسه
کیلین ام باپه، در حضور نیمار و مسی توانست برای پنجمین بار آقای گل لوشامپیونه فرانسه شود و بار دیگر سلطه اش بر لیگ فرانسه را به رخ همگان بکشاند. او که در جام جهانی ۲۰۲۲ هم توانسته بود آقای گل جهان شود و با خروس ها به نایب قهرمانی جهان برسید، روند خوبش را حفظ کرد و توانست در لیگ فرانسه هم با ۲۹ گل، کفش طلای این کشور را صاحب شود. الکساندر لاکازت ۳۲ ساله رقیب اصلی شماره ۷ پاریس در این راه بود و توانست ۲۷ گل در ۳۵ بازی برای لیون به ثمر برساند.
جاناتان دیوید از لیل، بالاگون از رمس و اوپندا از لنس دیگر بازیکنانی بودند که در راه آقای گلی پشت سر ستاره پاری سن ژرمن قرار گرفتند.
لالیگا زیر پای ستاره لهستانی بارسا
تیم فوتبال بارسلونا توانست بالاتر از رئال مادرید و اتلتیکو مادردید قهرمان لالیگا شود. روبرت لواندوفسکی در نخستین فصل حضورش در لیگ اسپانیا توانست بار دیگر توانایی های خویش را به دیگران ثابت کند و با ۲۳ گل، صاحب جایزه پیچیچی شود. وی در ۳۴ بازی ۲۳ گل برای تیمش به ثمر رساند و بالاتر از بنزما با ۱۹ گل و خوسلو با ۱۶ گل، آقای گل لالیگا شود. البته مهاجم لهستانی در این راه کمی خوش شانس بود چونکه رقیب اصلی او یعنی بنزما گرفتار مصدومیت شد و ۱۰ بازی کمتر از او انجام داد.
کاپیتان تیم ملی لهستان با کسب این عنوان نشان داد که لالیگا فرق چندانی با بوندسلیگا برای او ندارد و او می تواند با باز کردن دروازه رقبا، کفش طلا را از آن خود کند. البته نباید به سادگی از نکته عبور کرد که آمار گلزنی وی در این فصل لالیگا نسبت به آمارش در بایرن افت فاحشی داشت اما به هر حال او توانست بالاتر از رقبا به این مهم نائل شود.
نخستین آقای گل آفریقایی تاریخ سری آ
در ایتالیا، همه چیز بر وفق مراد ناپلی ها بود. تیم این شهر توانست پس از ۳۳ سال بر بام ایتالیا بایستد و مقام قهرمانی سری آ را به دست بیاورد. آنها در لیگ قهرمانان هم عملکرد خوبی داشتند اما در یک چهارم نهایی مغلوب میلان شدند و از حضور در نیمه نهایی باز ماندند. با وجود این، خویچا کواراتسخلیا و ویکتور اوسیمن، ستاره های اصلی ناپولی در راه قهرمانی بودند و در انتها فصل هم ستاره گرجستانی بعنوان بهترین بازیکن و مهاجم نیجریه ای بعنوان آقای گل انتخاب گردید.
ویکتور اوسیمن اهل نیجریه توانست با ۲۶ گل زده، بالاتر از لائوتارو مارتینز و بولای دیا، آقای گل سری آ شود و کفش طلای این مسابقات را از آن خود کند. او با این کار توانست ضمن شکستن رکورد ساموئل اتوئو که بیشترین گل زده یک آفریقایی در یک فصل سری آ را در دست داشت، به نخستین آقای گل آفریقایی سری آ تبدیل گردد و رکوردی منحصر به فرد را به نام خود ثبت کند. وی در حالی با ۲۶ گل زده، ۵ گل بیشتر از مارتینس و ۱۰ گل بیشتر از دیا به ثمر رساند که ۶ بازی کمتر از ستاره آرژانتینی اینتر و یک بازی کمتر از مهاجم سالرنتینا بازی کرده بود.
تنها آقای گلی مشترک لیگ های معتبر اروپایی
بعد از کوچ لواندوفسکی از بایرن مونیخ به بارسلونا برکت از آقای گل های آلمان رفت و کریستوفر انکونکو و نیکلاس فولکروگ تنها با ۱۶ گل توانستند آقای گل مشترک لیگ آلمان شوند. در حالیکه رقابت آقای گلی با رفتن ستاره لهستانی از بوندسلیگا بسیار داغ شده بود و نفر نخست با نفر دهم تنها ۴ گل فاصله داشت، سرانجام مهاجمان لایبزیگ و وردربرمن موفق شدند با ۱۶ گل این عنوان را به دست بیاورند.
انکونکو که توانست با آقای گلی از لایبزیگ جدا شود، تنها در ۲۵ بازی توانست به این مهم نائل شود و این در حالی بود که نیکلاس فولکروگ در ۲۸ بازی این کار را انجام داد. کولو موآنی، ستاره فرانسوی آینتراخت در ۳۲ بازی، ۱۵ گل به ثمر رساند و یک گل تا رسیدن به آقای گلی کم آورد.
تنها آسیایی آقای گل این فصل لیگ های معتبر اروپایی
پوکر برابر فامیلیکائو توانست کاری کند که مهاجم تیم ملی ایران گوی سبقت را از ستاره تیم ملی پرتغال بدزدد و آقای گل لیگ پرتغال لقب بگیرد. مهدی طارمی، مهاجم پورتو که با این تیم نتوانست قهرمانی فصل قبل را تکرار کند و در رده دوم قرار گرفت، نسبت به همتایش در بنفیکا بهتر عمل کرد و با ۲۲ گل آقای گل پرتغال شد. او سه گل بیشتر از گونچالو راموس به ثمر برساند. طارمی ۳ بازی بیشتر از این این مهاجم پرتغالی انجام داد اما با دادن ۷ پاس گل، یکی از موثرترین بازیکنان تیمش بود.
این برای بار دوم است که طارمی توانسته به آقای گلی لیگ پرتغال برسد. او یک مرتبه هم در زمان حضورش در ریو آوه به این مهم دست پیدا کرده بود. وی همینطور توانست از رکورد علیرضا جهانبخش و سردار آزمون عبور کند و با تعداد گل بیشتری در یک لیگ اروپایی به آقای گلی برسد. پیشتر، جهانبخش با ۲۱ گل توانسته بود آقای گل اردویژه هلند شود و آزمون هم با ۱۹ گل، آقای لیگ روسیه شده بود.
منبع: اخبار ورزشی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب